Presentatie van kunst


 

Ophangsystemen


Voor het probleemloos ophangen van schilderijen en ingelijste kunstwerken aan de wand bieden onze ophangsystemen U een discrete en efficiënte oplossing. De systemen zijn overal toepasbaar; in de huiskamer, kantoren, winkels, galerijen, openbare gebouwen...enz. U kan hiermee uw kunstwerken in één handbeweging ophangen en verhangen zonder extra gaten te boren.

Met professioneel advies kiest U bovendien het systeem dat perfect aan uw behoeften voldoet. Alle ophangsystemen zijn trouwens zeer eenvoudig zelf te plaatsen. Wij leveren de rails en toebehoren uit voorraad  en  maken op basis van uw plan of schets een offerte voor het benodigde materiaal. Om het U extra gemakkelijk te maken kan U de  nodige rails door onze zaagservice snel en precies voor U op maat laten verzagen.  
Informatie, aankoop en bestellingen van kaderophangsystemen:


Verthé Interieurs & Inlijstatelier Verthé

Gentsestraat 46, Harelbeke. tel: 056 72 94 75


info@inlijstatelierverthe.be
click rail 1      click rail 2            click rail pro 1      click rail pro 2


plafond rail 1   plafond rail 2       ophanghaken 1    ophanghaken 2     

classic rail 1    classic rail 2         classic+ rail 1      classic+ rail 2
   
Sokkels en stolpen.


            118_l.jpg   120_l.jpg   128_s.jpg        

                                                         Fred Bellefroid: brons


Voor een optimale presentatie van kunst in uw interieur zijn een aantal eenvoudige middelen beschikbaar. Sokkels in diverse materialen, beschermkasten of stolpen in glas of plexiglas en glazen vitrinekasten zijn uiterst geschikt voor de presentatie van beelden.Wij geven U graag advies en leveren alles op maat.